ministek wonen waarden

Missie

Ons gemeenschappelijke drijfveer is om mooie, verrassende, innovatieve leefruimtes te realiseren, die inspelen op een door de maatschappij gevoeld urgent vraagstuk, en daarbij passend een verantwoorde werkwijze te vinden. Met ons Tiny House MiniStek willen wij kleiner, eenvoudiger, flexibeler en duurzamer wonen voor eenpersoonshuishoudens mogelijk maken. Hierdoor kunnen bewoners van meer vrijheid genieten en maximaal leven.

Het betreft dan ook niet alleen een huisje maar het gaat om een totaal andere leefstijl, die ook nog eens samen met andere bewoners kan worden gedeeld. Tevens willen wij, door middel van dit Apeldoorns initiatief, Apeldoorn meer op de innovatieve en creatieve kaart van Nederland zetten! Dit huisje valt op, maakt een statement en hoort thuis op een mooie geschikte locatie.

Onze waarden

ministek wonen waarden

Zelfstandigheid

Wij hebben het initiatief genomen om MiniStek te ontwikkelen; een manier om anders te wonen en maximaal te leven. Want wij vinden het belangrijk dat mensen meer vrijheid hebben om andere keuzes in het leven te maken en zo hun eigen koers kunnen varen. Door minder onderhoud aan het huis en lagere woonlasten houdt de bewoner van MiniStek meer tijd en geld over en ontstaat vrijheid om andere dingen te doen.

ministek wonen waarden

Verantwoordelijkheid

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze omgeving en hoe we omgaan met grondstoffen en materialen; gebruik maken van wat beschikbaar is en zonder te vervuilen. Door te wonen in MiniStek  dragen de bewoners bij aan een duurzamere maatschappij.

ministek wonen waarden

Kwaliteit

Wij leveren kwaliteit; klein maar fijn! Kwaliteit betekent voor ons: een integrale benadering, het gebruik van  duurzame, natuurlijke materialen en een zorgvuldige keuze van onze partners. Bewoners van MiniStek wonen in een kwalitatief goed, sfeervol huis.

ministek wonen waarden

Verbinding

Wij hechten veel waarde aan goede, gedreven samenwerkingsverbanden en betrokken klanten. We vinden het belangrijk dat MiniStek in verbinding staat met zijn omgeving ongeacht of dat een natuurlijke of meer stedelijke omgeving is, bescheiden én krachtig. In het interieur creëren we harmonie tussen functionaliteit en schoonheid.

ministek wonen waarden

Avontuur

Wij gaan voor avontuur door, daar waar nodig, buiten de gebaande paden te treden. Wij geloven dat de verschijning van MiniStek en het wonen erin een spannende, verrassende belevenis is en plezier geeft.